Translate

donderdag 12 juli 2012

Vakantie aan zee

We zitten hier goed op de camping in Nieuwpoort. Enkel het weer is iets minder maar we amuseren ons goed en zitten zeker niet stil want dagelijks staan er 1 of 2 trainingen op het programma.
Er is een verwarmd 25m zwembad, altijd 28°, ideaal om onze baantjes in te zwemmen. Wat het toffe is, in de voormiddag van 10 tot 12h is het enkel voor baantjeszwemmers, dus is het er lekker rustig. Troy doet dagelijks een techniek training en ik maar kilometers zwemmen. Ik had vorige week 20km in de armen. Mijn schouders doen nog pijn. Tof van zo op een ontspannen manier te trainen.
Fietsen was iets minder. Wat wil je met al die regen. Ik heb niet veel zin om steeds nat thuis te komen. En al zeker niet te vertrekken in de regen. Maar vanaf dat er een droge dag is zitten we op onze fiets. Ik ga eerst een toereke doen en tegen de middag pik ik Troy op. Hij heeft dan goed gefietst en ik heb toch wat kilometers gedaan. De moerstreek is rustig om te bollen. Ongelofelijk hoe weinig verkeer hier is. Als je van het Antwerpse komt is dit een luxe, een droom. Straf dat dit nog bestaat, ook weer aangenaam.
Lopen is zeker niet slecht. Troy probeert zijn kilometerkes wat op te bouwen en ik haspel mijn kilometers af. Het gaat soepel. Ik leg zonder problemen 20km af. Ik ga de volgende twee weken toch eens proberen een training van 30km te lopen, dat zou mooi zijn. Nu gaan we verder genieten van onze vakantie.

1 opmerking:

  1. Inderdaad na mijn bezoekje (waarvoor dank) vind ik deze camping kompas toppie!

    BeantwoordenVerwijderen