Translate

dinsdag 21 mei 2013

Te koud

Troy is goed aan het trainen en ziet ernaar uit om zondag het BK jeugdtriathlon mee te doen. Hopelijk iets beter weer want het water buiten warmt maar niet op. Hebben een wetsuit gehuurd en wil deze vrijdag toch eerst eens testen want dit is toch een aanpassing. Tussendoor met onze school nog een titel binnen gehaald.

Frank zag uit naar de eerste triathlon dit jaar. Op donderdag een minder goede mail van de organisatie: het water was maar 10.4°. Dus het werd een duathlon, 10km / 40km / 5km.
Toch een kleine teleurstelling want dit is niet echt waar ik voor aan het trainen ben. oke dit is wel voor iedereen. Dus op zondag richting Zwijndrecht. Alles is er wel in orde. Goede organisatie. Alles voorzien. Ook voor de supporters.
Omdat het een duathlon werd kwamen er natuurlijk enkele duathleten op af wat het niveau omhoog bracht. Frank had een beetje problemen met de spijsvertering maar voelde zich voor de rest wel goed.
Met 250 man aan de start. Wat geen probleem was met de brede wegen. Eerst 10km, beetje ingehouden want fietsen na het lopen? Zoals gezegd niet op getraind. Een tijd gelopen zoals verwacht de fiets op voor 40km. Amai dat was stompen. Raar maar het was bijna de hele trip wind op kop. Frank kon niet veel plaatsen goedmaken maar er kwamen ook geen atleten voorbij. Terug binnen voor nog eens 5km. De beentjes deden wel pijn maar kon toch zijn tempo aanhouden.
Hier zijn tijden : 39:52 / 1:04:09 / 20:43
Frank was 39ste algemeen van de 250 en 6de veteraan + 40j
Op naar de volgende: 01 juni in Sint Laureins. Op de website staat 'water op moment 14°' dus eindelijk zwemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten