Translate

zaterdag 24 mei 2014

Weekend 24 / 25 mei

Na Seneffe hebben we beide toch enkele dagen moeten recupereren. Straf maar een duathlon zit blijkbaar veel langer in je lichaam. We waren allebei ook teleurgesteld over onze uitslag maarja dat is weer voorbij. We hebben er voor gekozen om niet elke week een wedstrijd te doen. Zo kan er in het vrij weekend beetje kilometers gemaakt worden en Frank voelt dat hij dit nodig heeft om frisser aan de start te staan.

Troy heeft toch wel wat meer fietskilometers gedaan en we zijn gaan Open water zwemmen in de Hazewinkel. Het is belangrijk om regelmatig met een wetsuit te zwemmen. Zeker Frank had na Seneffe een weekje rustig aan nodig. Frank was opgestaan met koortsblaasjes, dat zegt al genoeg. Frank voelde me slap. Na dat weekje rustig aan ging het in het weekend al pakken beter.

Zaterdag ons ritje Overijse van 120km en dit ging al redelijk. Op zondag een MTB toertocht in Bornem meegepakt van 72km. Frank voelde terug kracht in de benen. Dat deed goed. weeral mooi weertje. Mooi snel tochtje. Zalig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten