Translate

dinsdag 9 september 2014

Balen

Op zondag 7 september doet Frank mee in de 1/8 triathlon ND te Balen. Je kon daar ook inschrijven met een ploeg (Trio) dus heeft Troy zich met zijn trainingsmakkers ingeschreven. Bruno voor het zwemmen. Gert voor het fietsen en Troy ging lopen.

De wedstrijd zelf was goed. Bruno kwam bij de eersten uit het water. Gert heeft sterk gefietst en Troy kwam als laatste aan de bak en kon zich handhaven. Ze hebben gewonnen zeker. Dus eerste trio ploeg. Super met hun drieën het podium op. Zalig.

Klik hier voor de uitslag in pdf.

Troy start zondag 14 september in de Jeugdtriathlon te Brugge.

Voor Frank was dit de laatste triathlon van dit seizoen. een 1/8 triathlon ND in Balen. Wat een mooi einde. Weer het podium op.

Eindelijk mooi weer en zo heeft Frank het graag. Zwemmen zoals verwacht. Sneller zal Frank niet meer worden en hij kwam rond de 25ste plaats uit het water. Dan de fiets op voor 25km. tja dat ging echt goed. Frank voelde zich sterk en kon goed naar voor rijden. Hij had de 5de fietstijd van heel het pak. Hij kwam rond plaats 8 binnen in de wisselzone, waauw. De loopschoenen aan voor 5km lopen. Toch wel afzien de eerste kilometers. Blijkbaar diep geweest op de fiets. In het begin kwamen er enkele jonge gasten voorbij gevlogen maar Frank vond terug zijn ritme en hij was vertrokken. Hij was nog mooi 11de algemeen en 2de veteraan. Het seizoen eindigen met een podium is altijd mooi. Nu kunnen we fier het mooie en zware seizoen afsluiten.

Klik hier voor de uitslag in pdf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten