Translate

woensdag 24 december 2014

Yes, Frank did the ' Hel van Kasterlee '

Op zondag 21 december was het zover. De 'Hel van Kasterlee'. Om 5h ging de wekker. Een stevig ontbijt en rond 6h pikte Jo, Frank op richting Kasterlee. Daar aangekomen begint de spanning toch op te komen. Alles klaarzetten. Nog eens checken. Fiets in orde maken. Banden op juiste druk. Yep alles klaar. Geen weg terug. Let's go.

Met Jo alles nog eens overlopen. Wat aangeven, waar en wanneer. Ongelofelijk dat Jo dit voor me gedaan heeft.

Dan 7h50 in de donker naar de startbox. Enkele pijlen vuurwerk. Spanning loopt op en om 8h knal. We zijn vertrokken. Dit wordt het een hel. Doel die finish :-)

Na 15km kwam Frank als 54ste binnen in 59:23min. Amaai Frank heeft zich steeds ingehouden en toch een mooie tijd. Al een goed begin. De wisselzone binnen. Deze is in een sporthal met ieder zijn eigen genummerde stoel. Knap gedaan. Nu weg voor 105km mountainbiken. Parkoers lag er redelijk bij. Wel slijk, modder en plassen maar ook snelle stukken tussen. Fietsen ging goed? Frank voelde zich nog steeds goed en kon mooi naar voor rijden. Van groepje naar groepje. Niet forceren. Goed eten en drinken. Hier ook weeral super werk van Jo. Stond op de juiste plaats, moment. Mooi bevoorraad.

Na 4:27:19 fietsen met wissels bij kwam Frank als 33ste uit de wisselzone voor de 30km lopen. Nu mocht de helper meefietsen en Frank had er 3 :-) Jo, Troy en Bruno fietsten mee. thanx mannen. Kon aan een mooi tempo beginnen. Rond de 12a13/h. Frank kon er enkele inhalen en het ging vlotjes. Ook weer knap werk van Jo. Op tijd een gelleke, drank, .......... steun van de 3 meefietsers :-)

Eerste ronde voorbij. Nu volhouden. Na 20km begon Frank het moeilijk te krijgen. 13 - 12 - 11 - 10 - 9 /h, krampen, steken, die benen wilden niet meer mee. Leeg en de hel begon. Beetje stappen. Wat cola drinken. Terug wat lopen. Allee echt lopen was dat niet meer, maar die finish moest Frank halen. Nu begonnen er atleten mij terug voorbij te gaan. Maarja die finish, op karakter verder en dan zie je die sporthal. Die mensen, ja het lukt :-) Wat een finish. Op een verhoogde rode loper kom je de sporthal binnen. Volle bak muziek, applaus, wat een sfeer :-) Frank's ouders, de Jo, Francis & Dominique, Dirk van 3CT, Troy, Bruno stonden daar, waauw, dan over die finish. Frank did it. wat een gevoel. Frank was er echt door een hel voor gegaan en kwam in een mooie tijd van 8:14:51 over de finish. Hier doe je het voor. Wat een mooi seizoen einde.

Dank aan alle supporters, sponsors en zeker de Jo. Hij heeft me heel de dag bijgestaan, geholpen, echt dat maakt het allemaal zoveel mooier.

Nu even rust en genieten van de feestdagen. Het was een mooi sportief jaar en in januari beginnen we weer aan volgend seizoen te denken, plannen, trainen, amuseren, .............

Aan iedereen prettige feestdagen en een mooi, sportief 2015.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten