Translate

dinsdag 5 juli 2016

Spanje

Eerst een klein verslagje over de race’s van Frank in Spanje op 1 en 8 mei 2016. Wat mooie wedstrijden zouden zijn is letterlijk en figuurlijk in het water gevallen. Vrijdag aangekomen in Empuriabrava en mooi weertje, beetje ontspannen, parkoers gaan verkennen, nummer afhalen, los zwemmen - fietsen en lopen. Frank was er klaar voor.

Zondag ochtend werden we wakker en amai wat was dat? 'n Storm. Toch maar eens naar de start/wisselzone gaan kijken. De tenten, wisselzone , ……….. alles vloog weg. We zagen de bui al hangen. Na een tijdje kwam het verdict. Wedstrijd afgelast. Tja dan zit je in Spanje.

Al een geluk dat het de dagen nadien beter weer was en hebben we dan maar enkele dagen goed getraind. Op donderdag richting Palafrugell om daar ontspannen aan de volgende race te starten. Hier ook redelijk mooi weertje, ontspannen, parkoers verkennen, nummer afhalen, nog steeds super gemotiveerd. Zondag opstaan en lap regen, regen en nog eens regen. Klaarmaken en naar de start. Even kijken naar de zee. Oei moeten we daar in zwemmen? Weer slecht nieuws. Het werd een duathlon. Nog steeds regen & wind, pffffffffffff.

Motivatie volledig weg. Afstanden 5/40/2.5. Toch maar gestart. Er werd zelfs zoals voorzien in 2 waves gestart. Waarom nu met een duathlon? oké dan maar alles afhaspelen en kwam in mijn wave als 6de binnen. Het lopen in 't begin ging niet goed. Bwa niet opgewarmd, niks, dus gewoon verder doen. Fietsen ging dan weer heel goed. Mooi parkoers ook. Weinig vlak maar door die regen weinig aandacht ervoor. 2.5km tempo en binnen. Achteraf zag ik op de site dat ik algemeen 12de en zelfs eerste veteraan 40+ was!

We zijn niet gebleven. Gewoon ingepakt en terug richting België wat ook weer tegensloeg door alle regen, file’s, een terugweg om snel te vergeten.

Het positieve , Frank zijn eerste podium, 1ste maar geen foto’s van ;-)

Voor de uitslag klik je hier http://www.cronoexagon.com/uploads/_pruebas/id30/Olimpic.pdf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten