Translate

zaterdag 5 juli 2014

Aquathlon Hazewinkel

Troy was op het laatste moment ingeschreven voor de wedstrijd 'Aquathlon Hazewinkel‘ georganiseerd door SP&O op zaterdag 5 juli 2014. Dit was een zwemloop maar dan in open water. Voor de eerste maal georganiseerd en ineens een fantastische training voor Troy. Deze wedstrijd kwam ook laat op de kalender dus was er niet zo heel veel volk.

jeugd A en Juniors mochten samen starten. En zo stonden ze met 15 aan de start.

afstand: 750m/5km.

Het zwemmen ging super. Troy kwam als tweede uit het water. Achteraf zei Troy dat het zwemmen echt goed ging. Dan 5km lopen over 2 rondjes. In het begin ging het vlot en naderde Troy op de koploper maar bij het begin van de 2de ronde kreeg hij steken en moest het tempo laten dalen. Zo kwamen er nog 2 juniors voorbij en werd Troy 4de algemeen. Spijtig. Juist naast het podium want alles werd samen geteld. Maarja zoals in het begin gezegd, een goeie training. Weeral wat meer ervaring. Troy doet zoiets graag. Hij voelt dat er verbetering is. En was toch weeral de beste eerstejaars jeugd A!

Uitslag:

4 Kiveryn Troy 3CT 05739M98 Duffel 66 H16 0:10:04 0:21:04 0:31:08

Volgende wedstrijd: zondag 13 juli 2014 - Jeugdtriathlon in Vilvoorde.

1 opmerking:

  1. Mooie prestatie Troy!
    Ik wil ook nog graag eens een aquathlon doen. Tot hiertoe vooral triathlons. Benieuwd hoe anders dit soort van race voelt!

    BeantwoordenVerwijderen