Translate

zondag 10 augustus 2014

Even rust , op krachten komen , trainen , verlof , ........................

Troy had een reeks wedstrijden gedaan en was moe, dus even de riem eraf en rusten. Ondertussen ook 2 weekjes aan zee gezeten, wat gesport. Goed geamuseerd. Nu is Troy terug begonnen met trainen. Op dit moment zit hij in Oudenaarde voor een weekje. Een 'Mountainbike/triathlon kamp' van Bloso als begeleider. Als vakantiejob maar toch nog sportief bezig. Ideaal, leuk en betaald. Volgende week gaan we de kalender nog eens bekijken en zien waar Troy nog kan meedoen. Hij wil nog ergens starten voor het seizoen gedaan is.

Voor Frank was de laatste wedstrijd Lezarden te Frankrijk waar hij op het podium stond, met een goed gevoel even een rustmoment ingelast wat voorzien en goed getimed was om dan terug volle bak beginnen trainen en voelde zich steeds sterker worden. Zeker die 2 weekjes zee :-) Iets intensiever trainen in combinatie met rust. Dan voel je je heel even een pro, zalig. Had zich nog kunnen inschrijven voor een 1/8ste triathlon non drafting in Lommel, als laatste test. Vrijdag nog gelopen en gezwommen. Zaterdag met Troy 85km gaan fietsen. Zondag aan de start. Om 17h mochten we eraan beginnen. Met 150 atleten het water in. Het zwemmen ging goed en kwam rond plaats 20 uit het water. Dan de fiets op voor 20km. Direct volle bak maar het ging goed. Hij kon naar voor rijden en kwam als 11de binnen in de wisselzone. Loopschoenen aan en weer alles geven. De eerste kilometers dacht Frank amaai dat gaat hier snel maar na enkele kilometers kwam hij er door en kon nog een plaatsje opschuiven, algemeen 10de:-) Alsook 2de veteraan. Ja weer op het podium, zalig.

Uitslag : 12:47 / 37:19 / 20:05 = 1:10:11

algemeen 10de/veteraan 2de

Woensdag 13 augustus vertrekken we richting Zittau in Duitsland voor het wereldkampioenschap Offroad triathlon. Frank is ingeschreven als "age grouper 45j - 49j". Dat wordt spannend. Hij heeft er veel voor gedaan en gelaten. Frank voelt zich goed dus gaat hij vol vertrouwen naar ginder. Zaterdag 16 augustus is de wedstrijd dus de dagjes ervoor parkoers verkennen. Nummer afhalen. Rusten en atleten in het dorp opzoeken. Hij ziet er echt naar uit. Dankzij Francis kan ik dit meemaken. Hij rijdt met de wagen. Ts er om te helpen. Frank hoeft alleen aan de wedstrijd te denken, een ideale coach, thanx Cis :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten