Translate

maandag 28 mei 2012

Eindelijk Zon

Troy

Zoals beloofd heb ik meer gefietst en gelopen. Enkele looptrainingen van 6km a 8km en dan het fietsen, aamai, papa als motor, in het wiel ritten van 50km met een gemiddelde van 30 km/h. Zwaar want hoe de wind ook staat, of omhoog, mijn papa blijft tempo rijden, amaai mijn beentjes.

Frank

Na die twee wedstrijden wisten we waar we stonden. Door het goede weer heb ik wel wat kunnen bijtrainen. Nu lukt het van 3X te zwemmen in de week want gaan buiten in open water trainen. De volgende weken blijven we dit zeker doen, dan gaat het zwemmen al beter gaan.
In het fietsen voel ik me heel goed en de kilometers gaan omhoog. al 2x tot 160km gefietst, deze week zitten we aan 500km. Ook samen met Jo het parkoers van LaRoche 111 triathlon gaan verkennen, al goed want het wordt super zwaar. 3 ronden van 30km met in iedere ronde 4 klimmen, dan nog een stevige erbij want het zwemmen ligt 10km verderop. ja hier zullen geen records gebroken worden, afzien en uitdoen, die 100km goed doseren, zal wel een hele mooie worden in en rond LaRoche.
Lopen gaat ook soepeler en enkele malen een training van 20km afgewerkt. Zalig zo een lange duurloop in dat zonneke. Straf maar nu gaat alles veel gemakkelijker met dit weer.
De volgende twee weekends staan er terug triathlons op het programma. Zaterdag een kwartje in Sint-Laureins en de week erna den 111 in LaRoche. Ik heb goed kunnen trainen en zie er naar uit.
Vele groetjes
Troy & Frank

Geen opmerkingen:

Een reactie posten