Translate

zondag 3 juni 2012

Yes op het podium

Frank

De vorige weken heb ik goed kunnen trainen en ziehier ik sta toch op het podium zeker. Een kwart triathlon in Sint-Laureins, 1.5km/43km/10km en 250 man aan de start. Het was een mooie wedstrijd, goede organisatie en alles was te doen rond het provinciaal sportcentrum 'De Boerekreek'

Er werd gestart in verschillende waves met 15min tussen. Ik als veteraan zat in wave 2. Zo heb je toch een beetje zicht rond welke plaats je hangt.

Zwemmen in de boerekreek, het water was 20°, warm genoeg. Ik heb de laatste weken wat meer gezwommen en dat ging al iets beter. Ik kwam rond 10de plaats uit het water. Ik had een snelle wissel en had al enkele plaatsen gewonnen.

Fietsen in de polders dan weet je het wel, altijd vechten tegen de wind. Het ging wel goed want ben naar plaats 5 gefietst en zag de twee vets plaats 3 en 4 voor mij binnen komen.

De wissel ging terug vlotjes en ik ben direct een goed tempo beginnen lopen. Op kilometer 2 had ik ze al te pakken. Ik kon dit tempo aanhouden en zag niemand achter mij dichter komen. De laatste kilometer had ik het even lastig. Op het randje van krampen maar had genoeg voorsprong en ik kwam tevreden als 3de veteraan binnen.

27:32/1:11:11/38:51 = 2:20:22 - Deze tijden zijn met de wissel inbegrepen, na het zwemmen was het toch wel een eindje lopen, fietsen viel goed mee.

Algemeen: 31ste - Veteraan: 3de

Vele groetjes
Troy & Frank

1 opmerking:

  1. Proficiat met jouw podiumplaats.
    Ik vond het heel tof om te komen supporteren
    Go for it...

    BeantwoordenVerwijderen