Translate

zaterdag 26 april 2014

kamp te Oudenaarde

Ondertussen heeft Troy er een MTB triathlon kamp in Oudenaarde opzitten. Was super leuk. Een toffe bende & monitors. Door het prachtige weer hebben we wat meer op de fiets gezeten en in de buurt enkele bergjes meegepakt uit ‘de ronde van Vlaanderen‘ Patersberg, Kwaremont, koppenberg. Echt fantastisch maar wel zwaar.

De week is voorbij gevlogen. Zo een weekje wil Troy nog eens meemaken.

Terug thuis waren de beentjes echt moe en heeft Troy zaterdag en zondag rustig wat gaan losfietsen. Op paasmaandag zijn we wetsuits gaan testen in Brugge van ZeroD. Ja 1 mei moeten ze het water in voor onze eerste triathlon zoals eerder gezegd moet Troy mee starten met zijn club 3CT in het BK ploegentriathlon. Het wordt een ZeroD Vanguard waar Troy een jaartje mee gaat zwemmen.

Nu een weekje bezig blijven en het weekend 26/27 april nog een internationale zwemwedstrijd meepikken in het Luxemburgse Ettelbruck. Er komen drukke weken aan.

En Frank heeft er nog een degelijk weekje trainen opzitten. Nu zien dat ze tegen 1 mei fit zijn. Beetje bezig blijven. De spieren wat laten rusten. Goed voelen.

Ze zien ernaar uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten