Translate

dinsdag 29 april 2014

Seizoen nadert

Troy heeft dus een weekendje in Ettelbruck gezeten met ZVL voor die internationale zwemwedstrijd. Zaterdagochtend om 7h30 de bus op en ze verbleven in een jeugdherberg. Wat mocht hij zwemmen: 100VS - 200VS – 100SS en 100W. Zaterdag en zondag in de voormiddag waren de kwalificatie reeksen. Het is dan proberen van bij de beste 6 in de finale te geraken. Die finale’s waren dan s’avonds.

Het was een beetje afwachten hoe het zou gaan want de laatste weken is fietsen en lopen iets belangrijker geworden en werden er al eens zwemtrainingen over geslagen, maar de tijden waren goed. 100VS & 200VS zoals verwacht. De 100W ging dan weer beter. 4s sneller als zijn beste tijd en met de 100SS stond Troy in de finale. Maar viel juist naast het podium als 4de in 1:13. Zonde maar ja meer zat er niet in.

Nu zien dat Troy zich goed voelt tegen donderdag 1 mei. Ja het BK ploegentriathlon staat dan op het programma.

Frank heeft het rustig aan gedaan , voelde wel dat het nodig was , wel blijven sporten maar iets minder snel / ver / hevig /

Zaterdag nog naar Overijse met zijn TT bike gereden. 120km en voelde me goed. Zondag een ritje in Belsele meegepakt. Samen met Jo hebben we deze eens heel rustig aangepakt. Niet forceren. Onderweg bij de drankpost meer tijd genomen. Een koekje meer gegeten. Bij de aankomst in het zonneke genoten van een donkere Leffe. Het seizoen komt er nu aan.

Donderdag samen met Troy klaar zijn voor het BK ploegentriathlon, tof, samen starten en samen aankomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten