Translate

dinsdag 1 april 2014

Trainen , trainen , trainen

Het seizoen komt langzaam korter bij dus de vorm moet ook bijna in orde zijn!

Op 1 mei is er jaarlijks het BK ploegentriathlon. 3CT doet hier steeds aan mee maar Frank had zich bewust niet opgegeven. Door het grote aantal gekwetste 3CT atleten mogen Frank en ook Troy zelfs opdraven. Dus onverwachts staan we beide samen aan de start. Dit geeft natuurlijk een kleine druk. waarom? Frank is de traagste zwemmer van de groep. Hij zal dus alles uit de kast moeten halen.

Positief is wel, nu dat Troy weet dat hij mee moet starten hij zich extra inzet om zeker tijdens het fietsen en lopen mee te kunnen.

In de week wordt er goed gezwommen en gelopen. De weekends staan in het teken van de fiets. We hebben samen al enkele weekends goed kunnen trainen. Op zaterdag neemt Frank zijn TT bike. Troy in het wiel en doen we 50km a 60km aan een stevig tempo. Zet Troy af en Frank gaat nog enkele kilometers losbollen.

Op zondag dan een MTB toertochtje. We zitten beide in ons hoofd om wat meer Xterra triathlons te doen dus moet er regelmatig met de MTB getraind worden.

Zo een toffe zondag, met fantastisch weer was de ‘Gert Jan Theunisse Classic‘ op 30 maart. Ik & Jo zijn gestart voor de langste afstand 115km. Al enkele malen meegedaan maar telkens toch wel afzien. Ieder jaar zeggen we ‘pffffff zwaar‘

Troy & Bruno hebben 2 afstanden gecombineerd (55 + 30) en zo hadden zij ook 85km in de benen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten