Translate

zondag 13 april 2014

Waasmunster

Voor Troy is het vakantie en dat neemt hij soms iets te letterlijk! Frank maakt zich dan als papa al eens druk. Troy zit thuis. Heeft veel tijd en doet minder dan tijdens de schoolperiode. Maarja het zijn kinderen.

De tweede week ziet er al veel beter uit. Dan gaat Troy een weekje naar Oudenaarde op triathlon kamp :-) Morgen maandag moet hij er ten laatste om 9h zijn en dan zal het een weekje zwemmen/fietsen/lopen zijn , vrijdag om 17h is het kamp afgelopen.

Frank heeft een super weekje achter de rug. Eens getest met lopen en dat ging allemaal vlotjes. Zwemmen zal steeds zijn zwakke plek blijven. Frank doet wel moeite maar sneller zal hij niet worden. Fietsen gaat dan super. Lang geleden dat Frank zich nog zo goed voelde op de fiets :-) dat doet Frank dan ook wel heel graag.

In de week zoals de vorige week meestal zwemmen en lopen. Door het goede weer beetje kunnen bijfietsen. In het weekend fietsen natuurlijk.

Zaterdag toereke van 110km - Overijse - Neerijse - Huldenberg. Zondag hebben we wat hellingen in de benen. Op zondag een MTB toertocht in Waasmunster van 55km. Een vlakke en snelle tocht. De beentjes eens goed laten werken. Op 2 uurtjes waren we rond :-) en Frank voelde zich goed. Na de tocht samen met Jo een verdiende apr├Ęs drink :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten